Menu

UGODNOSTI ZA VSE ZAPOSLENE.

VSAK DAN SVEŽE SADJE.

Zdrava, uravnotežena prehrana je pomembna. Zaradi tega našim zaposlenim dnevno nudimo brezplačno sveže sezonsko sadje.

BREZPLAČNA KAVA IN ČAJ.

Vsak zaposleni lahko svoj dan prične z brezplačno kavo ali čajem.

ŠPORTNE AKTIVNOSTI IN PRIREDITVE.

Zdrav način življenja spodbujamo tudi z gibanjem in športnimi aktivnostmi. Za naše sodelavce vedno poskrbimo, saj prevzamemo stroške različnih prijavnin, pripravimo športna oblačila itd.

DOGODKI ZA DRUŽINE/OTROKE ZAPOSLENIH.

Za naše najmlajše vsako leto pripravimo obdaritev v prazničnem decemberskem času. Vsakega novega člana družine pa na novo življensko pot pospremimo z darilnimi boni. Družina in čas zanjo sta za nas izrednega pomena.

PRO-AKTIVNO Z AVTO AKTIVOM.

Podpiramo inovacije in ideje s strain vsakega zaposlenega. Ideja zaposlenega je neprecenljiva, je ključ do uspeha in stalnih izboljšav. Vsako idejo, katero sprejmemo in je izvedljiva, tudi finančno nagradimo.

LJUDJE NAREDIMO RAZLIKO.

Slogan podjetja, ki je globoko zakoreninjen v našo korporativno kulturo. Zavedamo se, da so ključ do uspeha zadovoljni zaposleni. V primeru prostega delovnega mesta in priporočila za zaposlitev s strani našega zaposlenega, ter kasnejše zaposlitve predlaganega za nedoločen čas, predlagatelja nagradimo.

VAŠE DELO IN VAŠE ŽIVLJENJE.

Vsem zaposlenim se trudimo zagotoviti kvalitetno življenje s prilagodljivim urnikom dela.

ZANESLJIV DELODAJALEC.

Varna zaposlitev v uspešnem podjetju. Ponosni smo, da lahko našim zaposlenim ponudimo delo pri nas. Skupaj smo ekipa, skupaj ustvarjamo in skupaj gradimo uspehe.

TEAM BUILDING, ZABAVE IN DRUŽABNI DOGODKI.

Za svoje zaposlene organiziramo različne skupne dogodke za kar najbolj kvalitetno skupno preživljanje časa.