Menu

PRAVNA IZJAVA.

Politika varovanja zasebnosti

Politiko varovanja zasebnosti najdete tukaj.

Opozorilo o ponarejenih elektronskih sporočilih.

Podjetje Avto Aktiv SLO d.o.o. od vas nikoli ne bo zahtevalo, da pošljete ali potrdite osebne informacije preko elektronske pošte, vključno s podatki kot so vaše ime, priimek, naslov, gesla ali finančne informacije. Če prejmete elektronsko sporočilo od nekoga, ki se izdaja za podjetje Avto Aktiv SLO d.o.o. ali oddelek podjetja Avto Aktiv SLO d.o.o., kot je na primer oddelek za zaščito ali oddelek za igre na srečo, ki od vas zahteva te vrste informacije, NANJ NE ODGOVARJAJTE. Najverjetneje gre za ponarejeno elektronsko sporočilo, katerega izključni namen je od vas izvabiti vaše osebne informacije. Da bi se zavarovali, priporočamo, da dodate pošiljatelje na seznam blokirane elektronske pošte ali nezaželene pošte.

Varovanje podatkov.

Pri uporabi naših storitev vas bomo morda prosili za vaše osebne podatke. Posredovanje teh podatkov je prostovoljno. Vaše osebne podatke bomo uporabljali popolnoma v skladu z nemško zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov.

Osebne podatke, ki jih vnesete na spletnih straneh Avto Aktiv SLO d.o.o., bomo uporabili kot del pogodbenega postopka in v obdelavi vaših zahtevkov. Za svetovanje, oglaševanje in tržne raziskave lahko vaše podatke obdelujemo in uporabljamo le z vašim izrecnim dovoljenjem.

Če ob tem, ko nam izdate dovoljenje za zgoraj navedene namene, dovolite, da vaše osebne podatke lahko uporabljajo tudi druge organizacije skupine Avto Aktiv SLO d.o.o. ali morebitne izrecno navedene tretje osebe, lahko vaše podatke posredujemo tudi njim. Če tega ne dovolite, vaših podatkov ne bomo posredovali drugim osebam.

Avtorske pravice.

© Copyright Avto Aktiv SLO d.o.o. Vse pravice pridržane. Za vsa besedila, slike, fotografije, zvočne datoteke, animacije, videoposnetke in njihovo ureditev na spletnem mestu skupine Avto Aktiv SLO d.o.o. veljajo avtorske pravice in druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati v komercialne namene ali za namene distribuiranja, prav tako pa jih ni dovoljeno spreminjati ali objavljati na drugih straneh. Nekatera Avto Aktiv SLO d.o.o. spletna mesta lahko vsebujejo slike, katerih avtorske pravice pripadajo tretjih osebam.

Garancije, odgovornost.

Za podatke, ki so na voljo na tej strani, ne veljajo nikakršna zagotovila, izrecna ali implicitna, vključno s kakršnimikoli zagotovili glede primernosti za prodajo, primernosti za uporabo za določen namen ali nekršenjem pravic tretjih oseb. Kljub prepričanju, da so informacije točne, lahko vsebujejo napake ali nenatančnosti. Podjetje Avto Aktiv SLO d.o.o. ni v nobenem primeru odgovorno za kakršnokoli posebno, neposredno ali posledično škodo, ki je povezana s tem gradivom, razen če je posledica malomarnosti ali namernega škodljivega ravnanja. Podjetje Avto Aktiv SLO d.o.o. ni odgovorno za vsebino spletnih strani, ki jih vzdržujejo tretje stranke in zaradi tega ne prevzema nikakršnih odgovornosti za povezave s tega spletnega mesta na druga spletna mesta.

Blagovne znamke.

Če ni navedeno drugače, za vse blagovne znamke na tem spletnem mestu veljajo pravice, ki izhajajo iz blagovnih znamk BMW, MINI, TOYOTA, SUZUKI in AVTO AKTIV, vključno z oznakami, imeni modelov, logotipi in simboli.

Dovoljenja.

Namen Avto Aktiv SLO d.o.o. je bil vzpostaviti inovativno in informativno spletno mesto. Vendar pa mora Avto Aktiv SLO d.o.o. varovati svojo intelektualno lastnino, vključno s svojimi patenti, blagovnimi znamkami in avtorskimi pravicami. V skladu s tem to spletno mesto ne podeljuje nikakršnih dovoljenj za uporabo intelektualne lastnine podjetij iz skupine Avto Aktiv SLO d.o.o. ali intelektualne lastnine tretjih strank.

Alternativno reševanje sporov.

Zaradi pravne obveznosti smo vas dolžni obvestiti, da je Evropska komisija vzpostavila spletno platformo za alternativno reševanje potrošniških sporov, tako imenovano platformo SRS (platforma za spletno reševanje potrošniških sporov). Platformo SRS najdete na spletni povezavi: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Prosimo, upoštevajte, da smo vam dolžni zagotoviti te informacije ne glede na naše sodelovanje v kateri koli shemi alternativnega reševanja sporov.